https://www.youtube.com/watch?v=1AeB8OF4FaY

Al 25 jaar

recycling pioneers.

PURUS PLASTICS is een middelgroot familiebedrijf dat sterk geworteld is in Duitsland en het predicaat “Made in Germany” hoog in het vaandel heeft staan. Onze producten worden vooral gemaakt van gerecyclede, zelf gewonnen kunststoffen. Wij zijn de recycling pioneers! Het resultaat is absolute duurzaamheid gecombineerd met kostenvoordeel, stevigheid en veelzijdigheid.

PURUS is al meer dan vijfentwintig jaar een innovatieve fabrikant en uw competente contactpersoon voor pallets en boxen van kunststof. Light, medium of heavy? Geen probleem, want in ons palletassortiment vindt u voor elke toepassing de juiste oplossing. Van de eenvoudig te onderhouden hygiënepallet tot een speciaal formaat dat geschikt is voor hoogbouwmagazijnen. Alle kunststof pallets zijn geoptimaliseerd voor hun toepassing, flexibel te gebruiken en licht.

Onze pallets hebben een uitstekende reputatie en zijn al miljoenen keren in de praktijk beproefd, wat voor zowel de herbruikbare pallets als de budgetvriendelijke pallets voor eenmalig gebruik geldt. Door de eigen winning van grondstoffen, de interne kwaliteitsbewaking en de moderne productiesystemen voldoen we altijd aan de hoogste normen.

Naast het spaarzame gebruik van hout is ook de milieuvriendelijke herbruikbaarheid van het materiaal een voordeel van het gebruik van kunststof pallets. Bovendien overtuigen onze pallets ook in onbehandelde toestand doordat ze extreem ruimtebesparend in de opslag zijn. In tegenstelling tot hout hebben onze ladingdragers absoluut geen last van vocht of andere weersinvloeden.

Wij zijn een producent met directe verkoop, want we begeleiden onze klanten graag persoonlijk en in nauw overleg. Zo behoudt u het overzicht over de vele mogelijkheden en maakt u de juiste keuze.

Als bijzondere service voor onze klanten staan gedetailleerde afbeeldingen en 360°-opnamen van alle ladingdragers op onze website. Op die manier kunt u zich al vóór het gebruik van onze producten laten overtuigen.

En als uw kunststof ladingdragers ooit versleten zijn, zijn we ook uw competente contactpersoon voor de vakkundige verwerking ervan. Want bij het hoofdkantoor van het bedrijf in Arzberg in Beieren beschikken we over een van de modernste verwerkingsinstallaties ter wereld. Dit geldt natuurlijk ook voor kunststof producten van andere leveranciers.

Onze manier van werken heeft voordelen voor u op het gebied van CO2-balans en duurzaamheid, want met onze producten hebt u hulpbronnen en grondstoffen nodig – om ook toekomstige generaties te ontlasten.

Bij de NEXT BIG THING in de recyclingindustrie zal PURUS ook dit keer een bepalende rol spelen.

Jürgen ManzeiOprichter

FIDUS, onze mascotte

Mieren zijn teamplayers en leveren een belangrijke bijdrage aan de natuur. Voor hun grootte zijn ze krachtpatsers en echte meesters in logistiek. Wij zijn van mening dat er geen mascotte meer geschikt is om onze ladingdragers te presenteren. Onze FIDUS-producten zijn robuust, belastbaar en duurzaam..

Wij recyclen met onze eigen kunststofverwerkingsinstallatie het materiaal en ontlasten op deze manier het milieu en toekomstige generaties. Wij laten zien dat er niet per se nieuw materiaal hoeft te worden gebruikt en dat met een doordachte verwerking nieuwe producten uit afval gemaakt kunnen worden..

PURUS is een teamplayer! Wij staan voor betrouwbaarheid, aanspreekbaarheid en ons handelen staat in het teken van klantvoordeel. Wij staan voor u klaar bij de overstap van hout op kunststof, bij het terugnemen van afgedankte ladingdragers of bij het opbouwen van een loyale en betrouwbare leveranciersrelatie.

Contact

Hebt u vragen? Wij staan voor u klaar om uw vragen over onze producten te beantwoorden. Neem contact met ons op!

Productoverzicht downloaden

Geen overzicht meer? Neem de tijd en bekijk in alle rust het overzicht van al onze palletproducten.

Pers

Lees hier verschillende berichten en artikelen uit de pers over onze duurzame PURUS-producten van kunststof.